Walk of Peace 2019

In samenwerking met andere Veenendalers organiseren we een “Walk of Peace”: een wandeling langs monumenten waarbij gedichten, liederen en teksten ten gehore worden gebracht. De Walk of Peace vindt plaats op zaterdag 21 september: de “Dag van de Vrede”. We starten de wandeling van c.a. 2 uur op de Markt naast de Oude Kerk.

PAX: “De Walk of Peace is een wandeling van en voor vrede. Een wandeling om te ervaren én te laten zien dat we, ondanks verschillen, toch met elkaar op kunnen lopen.”

De wandeling begint om 14.00 uur bij de Oude Kerk op de Markt, tevens in de buurt van waar tot en met 2017 het Veenendaalse Museum “Het Kleine Veenloo” was gevestigd. Daar hangt een plaquette ter herinnering aan de Belgen, die tijdens de Eerste Wereldoorlog moesten vluchten. Daarnaast zal de route langs het Oorlogsmonument bij het station (Centrum) lopen.

De Walk of Peace wordt mede gesponsord door groente- en fruitspecialist Gijs van de Hoef, gevestigd in De Ellekoot. Zij zorgen voor een lekker appeltje voor onderweg!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.