Vredesconcert 2019

Er vindt opnieuw een prachtig Vredesconcert plaats tijdens de Vredesweek. Het concert speelt zich af op 29 september a.s. in de foyer van Theater Lampegiet. Het eerste optreden start om 15:00 uur. Inloop vanaf 14.30 uur.
Leerlingen van muziekschool de Muzen zullen enkele liederen van de artiesten begeleiden en zelf een instrumentaal stuk ten hore brengen.

Hieronder stellen de lokale talenten zich aan je voor:

FEMMEvocals

FEMMEvocals bestaat uit vier zangeressen die elkaar ontmoet hebben op de muziektheater opleiding van het ArtEZ Conservatorium: Sopraan Esther, mezzo-sopranen Britt en Márin en alt Mette. Zo’n 3 jaar geleden vonden zij elkaar in hun liefde voor close harmony. Tijdens het Vredesconcert zingen ze een deel van hun liedjes-programma Harmonic Times, een muzikale reis met songs uit elk decennium vanaf de jaren ’30 tot nu. Voor ieder wat wils!

FEMMEvocals heeft onder andere opgetreden bij Lionsclub Deventer, Intratuin Arnhem, X-Mas Lights Veenendaal en in winkelcentra. Een muzikale a capella performance die geschikt is voor vele gelegenheden!

Kijk ook eens op hun Facebookpagina of Instagram: @femmevocals

Nicoline Pouwer

Nicoline Pouwer neemt je met haar heldere stem en verhalende songs mee op reis langs bijzondere momenten. Ze heeft een geheel eigen sound. De Volkskrant schreef: “Nicoline valt op met haar bijzondere stem en energieke présence.” Laat je verrassen en ontdek deze up-coming pop & jazz singer-songwriter tijdens het Vredesconcert!

Voor meer informatie kijk je op haar website of Facebookpagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.