Gratis workshop ‘Geweldloze Communicatie’


Eén van onze activiteiten voor de Vredesweek is bekend!

Wilma Kloet van ‘KomCom training’ verzorgt de workshop Geweldloze Communicatie, gebaseerd op het gedachtegoed van Marshall Rosenberg.

Wilma introduceert een manier van communiceren, die gericht is op verbinding; op eerlijk uiten en oprecht naar elkaar luisteren. Om van daaruit te zoeken naar datgene wat voor beiden werkt. Ontwikkelen, groei, ruimte en plezier staat daarbij voorop!

De workshop vindt plaatst op maandagavond 23 september in het gebouw van “Onder Ons” (Fluiterstraat). Het exacte tijdstip volgt nog. Deelnemen is geheel gratis!

Klik hier voor meer informatie over Wilma en haar trainingen.

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp-includes/formatting.php on line 4803

Geef een reactie Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp-includes/formatting.php on line 4803

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *